Служби 2020

Понеделник 07-01-2020 Божик (Со почеток во 10.00 часот)
Недела 19-01-2020 Водици (Со почеток во 12.30 часот)
Недела 01-03-2020 Прочка
Сабота 18-04-2020 Велигден (Со почеток во 23.00 часот) Службата е одложена
Недела 07-06-2020 Слегувајне на св. дух (Духовден) Службата е одложена
Петок 28-08-2020 Голема Богородица
Недела 27-09-2020 Крстовден
Вторник 08-12-2020 Св. Климент Охридски
Четврток 07-01-2021 Христово раѓање

      Сите богослужби се со почеток во 17 часот, освен каде што поинаку е заведено. Повторно оваа година за Водици ке се фрла крстот во вода

      Покрај горенаведените датуми, црквата е секогас отворена за посебни потреби на нашите верници