Планирани служби во 2022

Петок 07-01-2022 Божик (Со почеток во 10.00 часот) 
Среда 19-01-2022 Водици (Со почеток во 10.00 часот)
Недела 06-03-2022 Прочка
Сабота 23-04-2022 Велигден (Со почеток во 23.00 часот) 
Недела 12-06-2022 Духовден
Недела 28-08-2022 Г. Богородица
Недела 11-09-2022 Св. Јован Крстител
Вторник 27-09-2022 Крстовден
Среда 27-10-2022 Св. Петка
Бторник 08-11-2022 Митровден
Четврток 08-12-2022 Св. Климент Охридски
Сабота 07-01-2023 Божик 

      Сите богослужби се со почеток во 17 часот, освен каде што поинаку е заведено. Повторно оваа година за Водици ке се фрла крстот во вода

      Покрај горенаведените датуми, црквата е секогас отворена за посебни потреби на нашите верници